Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudnék zenét letölteni?

Honnan tudnék zenét letölteni?

Figyelt kérdés

Holnap házibulit szervezek, és szeretnék egy pár zenét letölteni! Hol lehet? Nem vagyok egy nagy gépzseni, szóval olyan kellene, ahonnan viszonylag egyszerű letölteni! Ja, és sajnos angolul nem beszélek!

köszi

2010. máj. 21. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én innen szoktam.

[link]

A "zene amit keresl"-t kitörlöd, és oda írod be az előadó nevét, vagy a konkrét számot, és enter.

Bele is tudsz hallgatni, aztán letöltés, kijelölöd melyik alkönyvtárba, aztán hajrá!

Üdv!

2010. máj. 21. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Megpróbálom!
2010. máj. 21. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Na, működik? Én 1 hete onnan töltöttem le, lassan már 1 GB-nyi zenét.

Üdv!

2010. máj. 21. 10:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj, ezt csak délután tudom megnézni, mert az irodai gépemre nem szeretnék töltögetni!:) Meg nem is tudnék, mert a rendszergazdi engedélye kellene!
2010. máj. 21. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Valahogy így lehet innen tőtikézni.

[link]

2010. máj. 21. 10:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt is majd megnézem! Köszi!
2010. máj. 21. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Vmelyik bevált, tudtál letölteni zenét?

Üdv!

2010. máj. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!