Fejegység beszerelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Vettem eg Pioneer MVH-AV290BT fejegységet.Ezt szeretném be szerelni a Ford Focus 2007-es automba.Vettem egy beépito keretet.Odaig eljutottam hogy antena atalakítot kell venni iso-din-re.Na de ugy nekem ISO kabel atalakito is kell mert más megy a mostani radiom végébe mint az uj.De a rádio csomagolásába volt kabelek aminek réz a véguk.Azzal nekem kell valamit kezdeni vagy csak elg ha atalakitokat veszek es ennyi.2017. júl. 5. 12:59
1/2 vatafak válasza:
az átalakító kiváltja a kábelköteget amit az egységhez kaptál
2/2 A kérdező kommentje:
igen.Viszont képen ugy látom hogy az iso átalakito végen van egy barna és egy fekete ház.Ez mind a ketto bele megy a rádioba?
2017. júl. 5. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!