Miért nem megy a Sport1, Sport2, Sport Klub, Digi Sport, Echo és ma már az RTL Klub sem?
Figyelt kérdés
Digi TV-ém van(kódos megoldás) minden adó megy a fent említettek kivételével.
lekódolták ezeket az adókat egy újfajta kódolási rendszerrel?
valaki tud rá megoldást hogyan lehet kikódolni őket?
2010. máj. 20. 18:05
1/12 anonim válasza:
ha azt irja ki hogy nincs kód akkor új kódot kell szerezned
2/12 anonim válasza:
Nincs kódváltás...áthelyezték másik frekire...az rtl-t biztos! keress rá a www.lyngsat.com -on. Ott megnézheted milyen frekiken vannak az adott csatornák. Bár a többit nem néztem, a nóta tv keresése közbe leltem rá a működő rtl-re.
3/12 anonim válasza:
Másik frekvencián mennek ezek. Beltérin át kell lőnöd az új frekikre.
4/12 A kérdező kommentje:
Megtaláltam! Kösz mindenkinek!
2010. máj. 21. 19:54
6/12 anonim válasza:
sziasztok , azt szeretném kérdezni h kell meg csinálni mert én nem nagyon értek hozzá és nekem sem megy ... nem tudnátok segiteni :D ????
7/12 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz...nézd meg a beltéri könyvét, vagy neten kutakodj...az enyémnél hozzá kell adni egy új transzpondert azt lekeresi, és az eddigi csatornákhoz berakja amit talált.
8/12 A kérdező kommentje:
RTL Klubhoz- kattints rá a kézi keresésre és írd be a frekvenciát: 12 476 Horizontális
a többi nem megy, mert már nagra3-mal van lekódolva
2010. máj. 27. 11:11
9/12 anonim válasza:
de nekem nincs olyan hogy kézi keresés ....
10/12 A kérdező kommentje:
akkor az automata keresésre indítsd el, az is megtalálja
2010. máj. 29. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!