Laptop vásárlásban segítség max olyan 100ezer forintig? Többi lent!
Tudom ez elég alacsony ár de egyébkint sincsenek szerintem olyan nagy elvárásaim, hogy egy komolyabb, drágább eszközre ruházzak be.🙃🙃
Szóval nem gáz, ha van rajta esetleg kamera de ez annyira mondjuk nem fontos. Ami talán lényegesebb az inkáb tényleg az ára, az sem baj, ha a fent említett ár alatt van.
Leginkább írásra, általános netezésre használnám. 🙂😁
Azért is szeretnék most venni egyet, még ha nem is valami egetrengető áron, mert egy hét múlva megyek egy táborba, ahol egy rajzos szemináriumra -fogalmam sincs milyen célból- de szükség volna egy laptopra. Gondolom azért mások sem pont többszázezer forintos géppel mennek, kinek mi van...ha van... Emiatt jutott eszembe még, hogy nem tudom esetleg milyen progrit akarnak majd használtatni velünk, gondolom nem túl komoly csak valami egyszerűbb, de jó volna ha nem akadozna vagy valami...nem igazán értek sajnos a gépekhez.😅
Szóval a rajzos dolgot esetleg félre téve esetleg minél gyorsabb és egész egyszerű felületű, könnyen kezelhető, árkategóriában tényleg valami jó.
Köszi a válaszokat!!!
itt egy pár. azért nézd meg milyen boltban árulják mert van hogy angol a billentyűzet vagy garit felejtheted.
Köszi szépen!!
Előbb még azt elfelejtettem kérdezni, hogy márkában melyik volna jobb?
Mert hallottam olyat, hogy van amelyik inkább játékokhoz jobb vagy épp mihez és ilyen egyszerűbb, lényegében hétköznapi használatra melyek ajánlatosabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!