Nem túl kevés a havi áram fogyasztásunk?
Ott valami nem működik jól.
Elektromos főzőlap, sütő, minden nap porszívó és mosógép..
Az óra régi fajta? Véletlenül nincs megbuherálva? Rendesen működik?
Jobb lenne minél hamarabb jelenteni, mert utólag úgyis rátok húzzák a különbözetet. Ha meg buherálva volt az óra még büntetés is jár mellé...
Jah és előtte direkt fotózzátok le a plombákat, legyetek ott a szerelésnél, hogy nehogy a szerelők trükközzenek valamit.
Én szoktam ennyit fizetni egyszemélyes háztartásban, gázzal.
Nézesd meg, mert "megbuherálhatták" a mérőórát!
Ha találnál haver, ismerős villanyszerelőt, azzal át kellene nézetni a rendszert. Először ne a szolgáltatókhoz fordulj.
Valami nem kerek ott.
Kevésnek kevés, de én nem gondolom annyira kevésnek, hogy buherálásra gondoljak.
Mi ketten a párommal egy 55nm-es panellakásban fogyasztunk ennyit. Két naponta mosás, szinte minden nap egy adag edény a mosogatógépben, elektromos sütő (a tűzhely az gázos), külön hűtő és fagyasztó plusz nagy TV, egy asztali és egy laptop számítógép. Ezzel együtt 110-130 kwh szokott lenni havonta. Az órát nemrég cserélték vadiújra, szóval az is kizárt, hogy rossz lenne. Mondjuk tény, hogy mindenből A+++ energiaosztályút vettünk, a világítás meg mindenhol ledes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!