Szeretnénk venni egy elektromos gitárt (kezdő vagyok) mit tudtok ajánlani? Ami tényleg jó?
csak egy a baj BAL kezes vagyok és kb 100-150 eft között.
Olvastam tremoló felejtős. Ha lehet pesten szereteném megvenni.
Szerintem meg nyugodtan vegyél ennyiért gitárt, ha biztosan tudod, hogy igen, erre vágysz, és _akarod_ ezt csinálni. Ha csak úgy vagy vele, hogy próbáljuk ki, aztán hátha bejön, akkor persze, igaza van a kettesnek, akkor ne. De ha tudod, hogy ez kell neked, ha tudod, hogy ki fogsz tartani, akkor maximálisan ajánlott, hogy a lehető legjobb gitárt vedd, amit csak az anyagiak engednek.
Egy jobb gitár kevesebb fejfájást okoz, jó eséllyel könnyebben játszható, könnyebben használható, jobb hangja van, ami eleve jobban motivál stb stb. Egy jobb gitárt teljesen más érzéssel vesz az ember a kezébe nap, mint nap. Ez pont az elején különösen fontos. Szóval gondold át, mennyire vagy biztos magadban a gitározással kapcsolatban, és ha teljesen, akkor ne elégedj meg egy olcsóbbal, ha vehetsz 100-150-ért is gitárt.
@4: az elektromos szintlépéd egy klasszikushoz képest? Érdekes egy elképzelés...
Vannak használható tremolós gitárok már ebben az árkategóriában. Elsősorban Wilkinson tremolós Cortokat néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!