Tiszteletem! A konyhába lámpát cserélek. Eddig neon lámpa volt fenn most vettem ventillátoros lámpát amit külön akarok kapcsolni. A bajom az hogy fent a falból két vezeték jön le a kapcsolónál is kettö +1 hátra tolva. Hogy tudom bekötni?
Figyelt kérdés
A nagy és a kis szobába is raktam fel csak ott meg volt a három vezeték ott nem volt probléma vele.2017. jún. 18. 20:38
1/3 anonim válasza:
Így sehogy. Fent legalább háromnak kell lenni. Nulla, és a két kapcsolt fázis (lámpa, ventilátor). Ha csak két szál van, még egyet be kell húzni a csőbe.
2/3 anonim válasza:
Vagy egyszerre fog működni ha igy kötöd be.
3/3 anonim válasza:
Tiszteletem! A két szobában nem két billenős kapcsoló volt véletlenül? Na ott azért sikerült. Ehhez min.3 vezeték kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!