Retek vagyok kérdése:
Mennyit adnak egy használt Xbox S-ért?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy onnan ahonnan vettem mennyiért vennék vissza magát a konzolt és mellette 4 játékot?2017. jún. 18. 18:38
1/5 A kérdező kommentje:
Xbox One S*
2017. jún. 18. 18:39
3/5 A kérdező kommentje:
A debreceni Kobzolvilágban.
2017. jún. 18. 19:21
4/5 anonim válasza:
Ugye azt tudod hogy készpénzt nem fognak adni érte?
Vagy levásárolod ott az árát rögtön, vagy pontgyüjtő kártyára odaadják az árának megfelelő pontot amit máskor is levásárolhatsz. Amúgy sem érdemes hozzájuk sem játékot sem gépet bevinni, mert nagyon durván áron alul veszik be. A weboldalukon 64 999 Ft-ért van fent használt Xb One S konzol. Akkor gondolhatod ennél sokkal kevesebbért veszik be. Lehet adnak érte mondjuk 50 ezret, vagy annyit se.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy le kell vásárolnom náluk csak tudni szerettem volna mennyit adnak érte körülbelül. Köszönöm a választ.
2017. jún. 19. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!