Letöröltem valamit a számitogépröl és azota nem jó a hangfalam mitcsináljak? Sürgös! Tvább lent
A programok és telepitéseknél pc valamit töröltem(azt hittem a pc studio az de nem) és most azt irja ki h lehet h nincs csatlakoztatva a hangfal de csatlakoztatva van szoval lehet h a telepitését töröltem nem tudom.
Ha vennék egy uj hangfalat azt se találná a gép?
Én ennek az oldalnak a segítségével szoktam ilyenkor helyrehozni a hangfalaimat:
Válassz márkát és töltsd le a driver-t. Pontosan milyen hangfalaid vannak? A gyártó honlapján is lehet hozzá hangkártya driver.
Teljesen egyértelmű, hogy a hangkártya driver-e sérült. Nem kell megijedni., még véletlenül sincs semmi baja a hangfalaknak. Gondolom alaplapi a hangkártya. Szóval fogod az alaplaphoz kapott telepítőlemezt, kiválasztod róla a hangkártya driverét és feltelepíted.
Égyébként a hangfalakhoz nem kell driver, mivel 3, 5mm-es jack csatlakozón kapják a kimenő jelet. (Kivételt képeznek azok a hangfalszettek, melyek usb-vel csatlakoznak a géphez). ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!