IPad-be milyen sim-kártyát lehet rakni? Milyen iPad-et érdemes venni?
Sziasztok!
UPC nagyon jó áron rábeszélt minket egy sim-kártyára, amin elvileg havi 2GB net van, ami nem kellene, hogy kárba vesszen :D Mivel hűségidővel van a telefonban telenoros kártya, meg mindenki azt a számomat ismeri, abba nem tudom átrakni.
Ezért gondolkozom, hogy kellene felhasználni a kártyát. Gondolkoztam valamilyen iPad cellularban. Lehet beléjük ilyen kártyát tenni? Milyen iPad-et érdemes még venni (pl iPad 2-m van, ami már alig megy, tehát olyat keresnék, ami még gyors).
Ha beépített sim-kártya van, akkor is össze lehet hozni a UPC-s kártyávál, ami már megvan?
Remélem minden érthető :)
Vegyél mondjuk ipad pro-t.
Az előtti verzió az ipad air 1-2, de azt már nemigen kapni, inkább a pro-t.
Na szóval szerintem teljesen felesleges a cellular-os ipad, mert mindenhol van már wifi, plaza-ban, hotelekben, kávézó, étterem, és egyre több helyen lesz.
Pénzkidobás szerintem amikor a wifi ingyenes.
Sajnos a mi városunkba szinte sehol sincs. Minden helynek zárt a wifi-ke vagy annyira túlterhelt, hogy használni se lehet :(
Meg nem feltétlenül fontos iPad vásárlás most, mert a mostani is még úgyahogy eldöcög, inkább a kártya lehetőségeit akarom kihazsnálni. Meg lehet, hogy ha felvesznek egyetemre, akkor lehet, hogy a kollégiumban csak vezetékes internet lesz és akkor is jól jönne, ha lenne valami, amin lehet mobilnetet használni
"Sima" első generációs minit már nem vennék. A mini 2 egész jó áron van már, viszont hosszú távra talán már nem érdemes azt venni, ha többet szánsz rá, akkor iPad 2017. Árban a kettő között van a mini 4 és az Air 2. Szóval csak rajtad áll, hogy milyen méretben és mennyiért vennél.
Utolsó kérdésedre a válasz pedig igen.
Jelenleg az iPad Air 2 áll nyerésre.
Ha vennék egy függő iPad-et, belerakom a telenoros kártyát, akkor annak a kártyának a hívásait át lehet irányítani egy iPhone-ra. Szóval a kérdés lényege, hogy van-e hívásátirányítás lehetősége az iPad-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!