Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rossz internettel lehet...

Rossz internettel lehet telefont frissiteni?

Figyelt kérdés
Fura kerdesnek tunhet, de internet kell a frissiteshez ugye, de jelenleg a napokban valami miatt annyira lassu a net, hogy egy rovid youtub videot nem lehet megnezni legrosszabb felbontasban.. a frissitest mar jovahagytam szoval mar folyik, de elbizonytalanodtam, hatha valaki addig valaszol..

2017. jún. 13. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet csak k..va sokáig el fog tartani
2017. jún. 13. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tájmáutot ad és akkor kezdheted elölről egy jobb neten. Apropó, miért rossz? Nem wifin csinálod?
2017. jún. 13. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Ejszaka fogja magat majd frissiteni, rossz a wifi cserelve lesz hamarosan, de dolgoznak rajta, es ultrasz.r.. szoval nincs mas lehetoseg jelenleg, ez az egyik esetleg arramegtudnatok valaszt adni iphoneosok, ha valaki egyaltalan elolvassa ezt a kommentet, hogy az ios 11 mikor lesz elerheto?? Lattam rola videokat youtubeon es mar letoltenem 😌
2017. jún. 13. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szeptemberben jön az iOS11

[link]

2017. jún. 14. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!