És ez mi a túró egyáltalán?
De igy ránézésre 1,5V-os AA elem vagy akksi kell bele.
Ránézésre AA, de mivel nincs méretskála, ezért közel sem biztos.
Meg amúgy kicsit pontosíthatnád, hogy mi is akar ez lenni.
Ez egy külső aksi, ami elemes, de a ceruza elem totál nem jó bele, a góliát elem sem, a mini sem, ezért passz.
Majd most beviszem egy szaküzletbe, ahol mindenféle elem van, és kíváncsi vagyok mit mondanak , mi kell bele.
De azt hittem valakinek van ugyanilyen, és egyből megtudja mondani, de sajnos azt sem tudom róla, hogy egyátalán elem kell-e bele :/
az a baj, nincs rajt név, meg semmi.
Magára az egész kis kütyüre, ennyi van írva, a töltő részénél, hogy: IN-6V OUT-5V
Semmi más, és csak a szerkezet van meg, és én is csak ennyiről tudtam rákeresni :/ Ezért is kell úgy bevinnem majd, hogy még ötletem sincs milyen kell bele, ha egyik elem sem való bele...:/
Ránézésre képekről, igazad lesz.
Ugyanis a ceruza elemnél hosszabb, picit ducibb, de semmiképp nem góliát, épp a ceruza elemtől picivel hosszabb, és picivel ducibb, éppen hogy, ez az akksi amit meg leírtál úgy néz ki, hogy pont ennyivel hosszabb, és dundibb , tehát valószínűleg igazad lesz.
De mivel egy név sincs rajt, csak annyi amit leírtam, nem tudok utánanézni, hogy konkrétan miért kell mennem a boltba, ott kell megkérdeznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!