Újraindult a gépem, majd kikapcsoltam és nem kapcsol be. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Adott a számítógépem. Ha jól tudom olyan 7-8 éves, középkategóriás szerkenytű lehet. Sokszor csinálta már azt, hogy bekapcsolás után pittyen egyet (mint bekapcsoláskor) megy a ventillátor, és újraindul, de ezt csak akkor szokta általában, ha bekapcsolom de nem ülök oda. Ma is ez volt, gondoltam odaülök de el kellett rohannom itthonról ezért kinyomtam. Hazajöttem aztán kapcsolnák be, de nem kapcsol. Áram biztosan van, mert a monitor és a hangszóró is bekapcsol. Leáramtalanítottam 10 percre, és azóta sem kapcsol be.:/ Ötletek?2017. jún. 12. 17:38
1/3 anonim válasza:
Tápja romolhatott el, ennyi évesen bőven lehet problémája.
2/3 anonim válasza:
Rossz a táp,nekem nemrég ez volt.Mondjuk nekem tönkretette az alaplapot, a procit, winyót is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2017. jún. 14. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!