Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csak keverovel lehet hasznalni...

Csak keverovel lehet hasznalni oket?

Figyelt kérdés

Van egy reflex r200 disco pro hangfalparam, 2db mega reflex melynyomom, es meg 2 hangfalam, ami a magasat adja. Ehhez van 3 db erositom: egy sima reflex professional ( 2 csatornas ), egy aa craaft system CA300, es egy agota technic ds 600.

Ossze tudtam kotni, bar regen ezek keverorol szoltak, nekem atjatszoval sikerult auxot csinalnom belole, de h tul hangosra allitom, villogni kezd, ami azt jelenti, hogy sok az erositonek.. mind harom erosito egybe van kotve es ra vannak kptve a hangfalak. Tudna nekem ebbe valaki segiteni?

2017. jún. 2. 11:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!