Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Trójai lehet? Mit csináljak?

Esztroj kérdése:

Trójai lehet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval az eddig teljesen jól működő sz.gépem egyik bekapcsolásnál lefagyott elég rendesen, csak annyit tudtam megnézni hogy mind a cpu mind a lemez 100 százalék. Többször is próbáltam újraindítani, elindítani csökkentett módban, de amint valamit tudtam volna kezdeni vele lefagyott vagy kékhalál. Trójai vírusra gyanakszom, visszaállítást is próbáltam ahol pedig láttam hogy a vírusirtóm letörlődött. Mit tudnék ilyenkor csinálni? Kb a bekapcsolásra rá 2 percre kap csökkentett módban is kékhalàlt. Ötletek? :(

2017. máj. 30. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
virus nem csinál kékhalált, szerintem meghalt a winyó.
2017. máj. 30. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Be tudod bootolni CD-ről? Töltsd le a G DATA indítólemezét egy másik gépen, és írd ki CD-re vagy USB-re. Ezzel át tudod vizsgálni a merevlemezt, hogy van-e rajta vírus..

[link]

2017. máj. 31. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:

1. tiltsd le, hogy "kék-halálkor" újrainduljon.

(melyik Windows verzió?)

2. pontosan jegyezd fel, vagy fényképezd le és linkeld be ide a kék háttéren megjelenő szöveget.

(ugyanis, ott pontosan kiírja a kék-halál okát!)

2017. máj. 31. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!