Megvehetem az Apple Watch-ot? (Több kent)
Figyelt kérdés
Szóval: már kigyűjtöttem a Series 2re a pénzt.. A baj csak az lenne, hogy soha nem volt karórám és félek, hogy idegesíteni vogy.. Valakinek valamilyen tapasztalata? Előre is köszönöm2017. máj. 28. 07:46
1/5 anonim válasza:
De mondd meg, saját magadnak hogy mi szükség van rá?
De nagyon idegesitő tud sokáig lenni egy karóra.
2/5 anonim válasza:
Megveheted. Nyilván először szokatlan lesz, de csak idő kérdése egy nem lesz gond.
14 napos van rá hogy szólj Apple nek ha vissza akarod kuldeni, utána pedig újabb 14 nap hogy vissza is küldd. Szóval 2& napig tesztelheted :)
3/5 anonim válasza:
Szerinten remek! Edzés és pulzus és lélegzet. Igen egy kivsi zavaró hogy azt mondja hogy 'lélegezz' vagy hogy 'állj fel és mozogj'. De megszokható. Ezeket szerintem ki lehet kapcsolni. De nem biztos.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, de úgy kérdem hogy idegesítő lenne-e, hogy a karomon van, nem az hogy álljak fel stb. Hanem hogy maga az óra ahogy ott a csuklómon, mert soha nem volt karórám..
2017. máj. 28. 19:02
5/5 anonim válasza:
"vmaga az óra ahogy ott a csuklómon, mert soha nem volt karórám..
Apukám b+, találjuk ki, hogy neked mi a zavaró és mi nem? Százmilliók hordanak karórát, még ha nem is ilyen puccos csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!