Miért nincs egér?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy ma kora este párommal játszottunk és nem volt semmi gondd, elmentünk megnézni egy filmet és mire visszajöttem eltűnt az egér!! 4x inditottam ujra a gépet 1x teljesen leállítottam és az előbb főkapcsolóval lőttem le és azóta sincs!!! Mi a teendő ilyenkor.?! Driverel telepítve vannak mindenhez. Egyszer csak fogta magát az egér és volt-nincs.2017. máj. 21. 23:42
2/3 A kérdező kommentje:
Lehetetlen, hogy egyszerre 4 egér haljon meg plusz a touchpad se működik. Ja azt még hozzáteszem hogy másik gépen meg működik
2017. máj. 22. 07:23
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Akkor nem az a baj valóban.Lehet,hogy frissíteni kellene az op.rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!