Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért megy el mindig az...

Miért megy el mindig az internetem?

Figyelt kérdés
Amióta elvittem egy számtech boltba fölrakták a win10 et és azóta mindig elmegy a net javarészt lolozás közben de viszont az internet kapcsolatommal nincsen semmi baj mert a barátnőmmel ugyanazon a wifin vagyunk és az ő laptopján nem megy el amikor az enyémen viszont igen és naponta ezt bejátsza 2-3x. Próbáltam frissíteni a hálózati szoftvereket az eszközkezelőben de azt írja h a legújabb meg h naprakész. Megpróbáltam azt is hogy kábelen vittem át a netet de ugyanúgy megszakad közben. Az segít rajta ha újraindítom a gépet akkor jön csak vissza... de addigra lemegy a nap. Szóval azóta sem tudom megoldani ennek már fél éve és nem találok rá semmi konkrétumot. Help pls ?!

##Internet#Disconnect#LeagueOfRetards#Win10#asuslaptop#Wifi
2017. ápr. 30. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Konkrétan én routert cserélnék nagy valószínűleg!
2017. ápr. 30. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet ott lesz a gond ezt megpróbáljuk. Most TP-LINK TL-WR750N routerünk van egy 3-4 éve vettük és (Optanet). Általában az írja ki ha lefuttatom a hibaelhárítást : dns kiszolgáló nem található. vagy olyat is kiszokott h elavult hálózati szoftver. 3man vagyunk rajta 2 laptop 1 asztali pc. De az asztali pc-n is kiírja néha a felkiáltójelet. Vissza szokott jönni egy 5 perc után de elég zavaró tud lenni online játékok közben meg 1 hetes bannokat kaptam azért az 5 percekért csak azért akarom megszüntetni. Köszi a választ.
2017. ápr. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!