USB to jack kábel?

Figyelt kérdés

Kocsiban van egy autórádió, aminek nincs jack bemenete, csak usb.

Létezik olyan kábel, amivel rá tudom csatlakoztatni az usb bemenetre a telómat a jack auidó kimenetről?

(sajnos ha sima usb-mini usb kábelt használok, az nem jó).

2017. ápr. 30. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Azt szeretnéd, hogy a telefonodon lejátszott zenét az autórádió hangosítsa ki?

Csak mert valószínűleg az autórádió usb bemenetét nem erre találták ki.

Esetleg ha felismeri mint külső adattárolót akkor arról le tud játszani zenéket. (de ehhez usb-mini usb kell)

Ha szeretsz barkácsolni akkor a hangszórónak csinálhatsz jack kivezetést és akkor lesz mivel összekötni a telefont.

2017. ápr. 30. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem kompatibilis. Az egyik egy Universal Serial Bus, digitális csatlakozás, a másik egy analóg, audio kimenet.

Megoldás lehet egy transzmitter, amire rádugod a telefon jack kimenetét, és a rádión hallgatod a zenéidet.

2017. ápr. 30. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
nem kötekedésképpen de van olyan transzmitter amire telót rá lehet kötni? Mert ha nincs és csak külső tárolókról tudja a zenét lejátszani akkor azt gondolom az usb-s autórádiója is tudja.
2017. ápr. 30. 11:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igen, pontosan azt szeretném csinálni, amit az első válaszadó írt, kihangosítani a zenét. Sajnos valamiért ismeri fel külső adattárolóként (valszeg a telefon beállítás miatt, de nem tudom).

Láttam, hogy elvileg van ilyen, akkor ez mire jó: [link]

2017. ápr. 30. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:

#4 Ez az iPod Shuffle töltőkábele....

[link]

2017. ápr. 30. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

talán ez az amit keresel. Mondjuk lehet máshol is árulnak ilyent szóval nézz szét.

2017. ápr. 30. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:

bocsi ez még se jó.

kazettát tud lejátszani?

2017. ápr. 30. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyik kocsi tud, a másik csak usb (vagy sd kártya, de az most nem lényeg)
2017. ápr. 30. 16:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Úgy esett, hogy ma jártam két bolt közelében is, megkérdeztem az eladót, az egyik elég bizonytalan volt (media markt) a másik kisebb bolt, ott a srác állította, hogy van ilyen, de náluk se volt.

Még ők se tudják biztosra megmondani...

2017. ápr. 30. 21:27
 10/10 Lebannen válasza:
Miért bonyolítod? Vegyél egy pendrive-ot, másold fel a zenéket, dugd be az autórádió USB kimenetébe és nyomasd a zenét.
2017. máj. 1. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!