Emagról sérült termék?
Figyelt kérdés
Az adott oldalról rendeltem egy olcsóbb tárgyat. Amint kibontottam, láttam, hogy törött a doboz és karcos a tárgy. Írtam nekik emailt már 4 napja, de nem reagáltak. Mit tehetek?2017. ápr. 24. 16:19
1/2 anonim válasza:
Telefont használj vagy faxot. Törött, észre nem vehető dolgok azok gázosak, ezért kéne telefonon elérni őket de van szabályzatuk azt keresd meg afsz.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Nálam is volt ilyen,de email-re nekem sem reagáltak.Telefonon viszont azonnal intézkedtek és a futár még aznap délután el is vitte volna a cuccot,ha nem dolgoztam volna.De 2 nap alatt jóvá is írták az összeget.Amúgy meg 14 nap alatt meggondolhatod magad,meg se kell indokolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!