Miért kapcsol ki hirtelen a laptop?
Ez lehet ezer okból.
Pl. alaplap tápellátás hiba, videokártya hiba, memóriahiba stb.
Visszaadta a szerviz úgy, hogy még mindig rossz?
Akkor miért nem ott reklamálsz?
2. Válaszoló köszönöm a választ igazából nem tudom már mi baja lehet tervben van hogy elviszem csak addig az ideig gondoltam közzé teszem hátha
Csak vicc hogy szakembereknél volt és 3-szor adták vissza ugyan olyan állapotban xdd
"1. válaszoló elnézést hogy kérdést tettem fel a gyik-en de mindegy lehet az én hibám hogy mertem írni egy kérdést az internetre."
Neked mi bajod, mit hisztizel?
Leírtam, hogy ezer okból lehet.
És a kérdés jogos, ha xarul kaptad vissza a szerviztől, miért nem viszed vissza?
Ami ennél logikusabb, az csal.
Ha nekiállsz itt kapott ötletek alapján belemókolni aztán nem sikerül, majd jól rádfogja a szerviz, hogy te cseszted el.
Wadmalac
Én hisztizek? Ember te hisztizel itt nekem hogy miért itt sírok én csak kíváncsi voltam hogy ki mit tud erről mondani nem arra vagyok kíváncsi hogy kit basz fel egy kérdés istenem
"Én hisztizek? Ember te hisztizel itt nekem hogy miért itt sírok"
Semmi ilyet nem írtam, mondom, hogy hisztérikus vagy. Megkérdeztem, miért nem viszed vissza a szervizbe, ha rosszul csinálták meg.
Ez az abszolút logikus megoldás.
Ha a válaszomba mást KÉPZELTÉL bele, az a te bajod.
A többiek is ugyanezt írták utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!