Elromlott a billentyűzetem vagy csak elállítottam valamit?
Figyelt kérdés
Van egy kolink v8-as billentyűzetem és ha nyomva tartom a gombot úgy érzékeli mintha nyomkodnám de közben nem nyomkodom.Ez legjobban a játékoknál észrevehető hogy a karakterem ilyen minimális lépésekbe megy mintha egy nagyon picit tartanám lenyomva a billentyűt.Az egyik haveromnak ugyan ilyen billentyűzete van és neki is ez van ezért cserélte le.Valaki tudja a megoldást?Elromlott vagy csak elállítódott valami?2017. ápr. 22. 15:06
1/1 játékgyerek válasza:
nekem is ez a baj.Nem tudom mi a megoldás rá.Én szóltam a boltnak azt majd intézkednek ha ma sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!