A YouTube a 24 óránál nagyobb videókat miért nem engedi megnézni?
Figyelt kérdés
Valamiért angolul azt írja, hogy ez a videó nem elérhető a telefonon/készüléken. Itt egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=04cF1m6Jxu8! Miért nem engedi?2017. ápr. 10. 19:28
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nem úgy értem, mármint az 1 napos videók is működnek, csak akkor az ilyenek miért nem működnek?
2017. ápr. 11. 06:50
3/5 anonim válasza:
A te linked nekem se megy andoidon, ios-en, firefoxban pc-n, sehol. Nem tudom mire érti azt hogy "This video is unavailable on this device". Lehet hogy MAC-rol kell nézni...
4/5 A kérdező kommentje:
Bár lenne MAC-om... :D Nekem jó a windows 10 is.
2017. máj. 15. 17:40
5/5 anonim válasza:
Azért mert ha nem tévedek, ezek a "youtube longest video" videók, nem videók hanem ilyen érdekes formátumú képek gyakorlatilag, és hát egy képbe hogy is tudnál belepörgetni? De mégis úgy érzékeli mintha lenne hossza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!