Milyen szünetmentes tápegységet vegyek?
Figyelt kérdés
ezt a darabot néztem ki viszont én se matekból se fizikából nem voltam túl fényes így nem tudom jó lenne e.
egy 600 wattos táppal rendelkező géphez elég lenne? kb annyi időre kéne megtartania az áramot még kikapcsolom normálisan a gépet ha netán áramkimaradás lenne. vagy ha géphez nem is jó ps4-hez esetleg? konzol érzékenyebb amúgy is a kimaradásokra.
2017. ápr. 10. 18:27
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
huh :D
hát mind2 annyi mint az új gépházam vagy a ram bővítésem ára xD
egyszer pedig muszáj leszek rá áldozni a pízt
2017. ápr. 10. 21:21
3/4 anonim válasza:
Az fsp szünetmentesei is elég jók, de általánosságban bármelyik megtartja pár percre a gèpet, amíg kikapcsolod normálisan, a ps4et akár órákig is. A gépedben hiába van 600 wattos táp, nem igen kér többet 250 wattnál.
4/4 A kérdező kommentje:
21:21 de ha mondjuik éppen gta 5-özök ami ultra grafikán van akkor van felvétel már nem?
amúgy fsp pc táphoz fsp szünetmentes jól is passzolna :D
2017. ápr. 11. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!