Zoli5864 kérdése:
Keresgeltem a neten es ratalaltam egy oldalon tv-re ami 100%le volt arazva 400£ helyet 0.67 peni volt. Megrendeltem. Szerintetek kikuldik?
Figyelt kérdés
Megrendeltem es csak 0.67 penit vontak le a kartyamrol. Aztan ra par percre kijavitotak az oldalukon az arat. Ilyen esetben szerintetek kikuldik majd a termeket72017. márc. 26. 00:15
2/7 papagenou válasza:
attól is függ, hogy le van-e írva ez a helyzet a szerződési feltételeikben. az okosabb webshopok ma már megjegyzik, hogy az ilyen mértékű akciók technikai okok miatt történnek s nem vállalják a kiszállítást, vagy valami ilyesmi. érted mire gondolok. olvasd át a cég ilyen irányú szövegét.
3/7 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom a valaszt.
2017. márc. 26. 01:15
5/7 anonim válasza:
Elvileg igen. Az hogy rossz árat ír ki az az ő bukája. Van aki így utazgat. 10£ volt az amerikai repülőjegy!Persze utána kijavították de a cg azt már bukta. Hiszen a megadott ron megrendelve,kifizetve. Nem csak egyszer utazott m a srác,hanem lassan körbejárja a földet annyi helyen volt!Szerintem jön az a tv te mázlista.
6/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg a megrendelesemet toroltek! De irtam nekik emailt es van fenykepem is a megrendelesrol az arol stb. Most varom a valaszukat.
2017. márc. 26. 09:19
7/7 anonim válasza:
Nem kötelesek kiküldeni, nyilván vissza se igazolták a rendelést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!