Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Erősítő készites otthon?

Erősítő készites otthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segitsegeteket szeretnem kerni abban,hogy is lehetne kivitelezni egy kisebb erősítő elkesziteset otthon!

Okai: van egy regi 5.1 hazimozim amit szerettem volna akar tv akar gepre kotni,hogy a hang azon szoljon,csak sajnos ez nem rendelkezik ilyen funkcioval.Eladni sajnos ezt nem lehet mar igy hat gondoltam hogy fogok 2 Darab kis hangszorot,ami 2x5w es ehhez kellene egy erősítő, amit pedig egy pc táp latna el arammal!

Rengeteg kerdesem lenne ezzel kapcsolatba, pl NYÁK elkeszitese. Stb. Orulnek ha valakivel felvehetnem a kapcsolatot es akar privatba tudna valaszolni egyeb kerdesre akár.

Fontos: lehet hogy ezt ugyanennyi penzert boltba is megveszem,de nekem ez pont egy kis "tanulos" dolog lenne,esetleg még hasznom is lenne belőle.Erdekel a tema,szamitastechnikaval regota foglalkozom es most szeretnek jobban belemerulni ebbe a temaba is.

Köszönöm

UI.: Ekezet hianyaert elnezest! ;)

2017. márc. 25. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Építsd meg pl ezt:

[link]

Azért válaszottam ezt mert egyszerű felépítésű és nem igényel bonyolult élesztési procedúrát.

Kérdéseid ide írd, privátran em válaszolok.

2017. márc. 25. 17:32
 2/3 Szirty ***** válasza:
100%

Ha nincs elektronikában gyakorlatod és nem akarsz NYÁK készítéssel bajlódni vehetsz kitet is.

Ebay-en sokfélét árulnak, vagy hestore-ban is van jópár.

Pl. ez:

[link]

2017. márc. 25. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, napokban rápróbálok. :)
2017. márc. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!