Erősítő készites otthon?
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni abban,hogy is lehetne kivitelezni egy kisebb erősítő elkesziteset otthon!
Okai: van egy regi 5.1 hazimozim amit szerettem volna akar tv akar gepre kotni,hogy a hang azon szoljon,csak sajnos ez nem rendelkezik ilyen funkcioval.Eladni sajnos ezt nem lehet mar igy hat gondoltam hogy fogok 2 Darab kis hangszorot,ami 2x5w es ehhez kellene egy erősítő, amit pedig egy pc táp latna el arammal!
Rengeteg kerdesem lenne ezzel kapcsolatba, pl NYÁK elkeszitese. Stb. Orulnek ha valakivel felvehetnem a kapcsolatot es akar privatba tudna valaszolni egyeb kerdesre akár.
Fontos: lehet hogy ezt ugyanennyi penzert boltba is megveszem,de nekem ez pont egy kis "tanulos" dolog lenne,esetleg még hasznom is lenne belőle.Erdekel a tema,szamitastechnikaval regota foglalkozom es most szeretnek jobban belemerulni ebbe a temaba is.
Köszönöm
UI.: Ekezet hianyaert elnezest! ;)
Építsd meg pl ezt:
Azért válaszottam ezt mert egyszerű felépítésű és nem igényel bonyolult élesztési procedúrát.
Kérdéseid ide írd, privátran em válaszolok.
Ha nincs elektronikában gyakorlatod és nem akarsz NYÁK készítéssel bajlódni vehetsz kitet is.
Ebay-en sokfélét árulnak, vagy hestore-ban is van jópár.
Pl. ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!