Az lenne a kérdésem hogy az Apple árul csak külön monitort? Csak mert jobban szeretem a számitógépet viszont laptopom van,mivel sokat kell hordozzam de otthon jobban örülnék egy gépnek...és ezt szerettem volna úgy megoldani hogy veszek egy monitort és rácsatlakoztatom a laptopot... csomó helyen néztem hogy apple képernyőt árulnak-e de nem kaptam sehol sem választ...és ha árulnak...esetleg jobban megérné egy másik monitort venni?
ebay, amazon, google, csak úgy két másodperc találni rajtuk. Am meg minek kell neked apple? Elmondom közelében nincs a top monitoroknak, csak drága.
2017. márc. 20. 19:11
2/10 anonim válasza:
Igen árul.
2017. márc. 20. 19:27
3/10 anonim válasza:
Már nem árul. Megszüntették a gyártását. Valahol elfekvőben vagy használtan még talán tudsz venni.
És igen, sokkal jobban megéri másik márkát venni.
2017. márc. 20. 20:15
4/10 anonim válasza:
Akkor itt ugye nincs monitor csak én látom rosszul: [link]
2017. márc. 20. 20:23
5/10 anonim válasza:
Nézd meg a márkát is, ember... (LG)
2017. márc. 21. 14:11
6/10 anonim válasza:
A kérdésre a válasz, hogy igen az Apple forgalmaz külön álló monitorokat is az Icenter üzleteiben, csak azok nem a saját termékei, hanem más gyártók monitorai. De az Apple-nek vannak olyan asztali gépei ami retina kijelzővel együtt van szerelve és az már a saját terméke.
2017. ápr. 1. 13:16
7/10 anonim válasza:
Előző
Szövegértés egyes. Leülhetsz. Egyértelműen leírja, hogy "csak külön monitort" "apple képernyőt árulnak-e".
Vagyis egyértelmű, hogy Apple monitort keres külön, tehát nem iMac-et és nem más márkát hanem Apple-t ami csakis kijelző és semmi más.
Hová jutott a világ, hogy ami ennyire egyértelmű azt sem képesek egyesek értelmezni?? :(
2017. ápr. 1. 20:01
8/10 anonim válasza:
A 7-es válaszolóhoz. Akkor neked kellene le ülnöd egyesse, mert te nem tudtad értelmezni amit le írtam. Olvasd el mégegyszer a kérdést és amit le írtam. Azt én is tudom, hogy nem az IMac-re gondolt. az csak egy javaslat volt a részemről, mint esetleges kijelző. A válaszom első felében arra tértem ki, hogy az Apple árul monitor az Icenter üzleteiben, mert remélem azért az tiszta, hogy az Icenter az Apple-hez tartozik. És ott lehet kapni például LG monitort. Remélem így már tiszta. Ha nem akkor olvasgasd még egy darabig a kérdést és a válaszom, ha azok után sem esik le akkor jobb lenne vissza ülni az iskola padba. Nem pedig trolkodni itt össze vissza.
2017. ápr. 1. 20:58
9/10 anonim válasza:
ma 20:58
A kérdés az az volt, hogy Apple monitort árul-e az Apple. Ennyi semmi több. El kell olvasni a kérdést ki is emeltem a két lényeges részt amiből egyértelműen kiderül, hogy ez a kérdés.
Nem kell mindenféle LG-t meg mást ide kavarni. Pont. Nem tudsz szöveget értelmezni, de minthogy elismernéd a hibádat, próbálsz mismásolni meg elkenni.
2017. ápr. 1. 21:16
10/10 anonim válasza:
Mac Pro mellé készítenek egy új monitort. Úgyhogy, igen, most már fognak árulni ismét. Hála az égnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!