Fjjj kérdése:
Olyan problémám lenne, hogy mikor raknám fel az Nvidia telepítő szoftvert vagy nem is engedi felrakni avagy felrakja, reboot és ugyan úgy nem észleli a videókártyát. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Olvasgattam hogy miért lehet, de semmi ésszerűt nem találtam. Már ott vagyok hogy feladom.2x raktam újra a windowst. Próbáltam win8.1x64 / win7x64 Más is találkozott már ilyennel avagy csak velem szórakozik? Felraktam minden Drivert és csak utána szerettem volna feltenni az Nvidiat, de nem sikerűl.
Asus M3N72-D
Amd phenom triple core 8650 2.3Ghz
6GB DDR2 6400
Nvidia GTX 770 2GB GDDR5 256bit
2017. márc. 18. 12:46
1/3 anonim válasza:
biztos hogy támogatja a géped a videókártyád?esetleg próbálj letölteni máshonnan
2/3 A kérdező kommentje:
ami talán baj lehet, hogy a VGA ügyebár Pcie 3.0, de az alaplap meg Pcie 2.0. Ez gond lehet?
2017. márc. 18. 13:28
3/3 A kérdező kommentje:
Utána jártam és semmi baj azzal, ha 2.0 slotba 3.0ás VGAt teszünk. Nem lesz olyan gyors, de a különbséget max teszt programokkal vehetjük észre, tehát az kilőve.
2017. márc. 18. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!