HP Deskjet 3630 nyomtató nem nyomtató a patronok újratöltése utan, hogyan lehetne kikerülni a folytonos eredeti patronok vásárlását?
Figyelt kérdés
Szóval megvettem ezt a, all-in-one nyomtatót, tökéletesen müködött is körülbelül 20 oldal erejéig, amikor is kifogyott a patron.
Volt màr korábban is HP nyomtatóm, amit rendszeresen újratöltöttem minden problems nélkül.
Ez esetben azonban,ahogy visszatettem az újratöltött, amúgy original patront, felugrott a hibaüzenet, hogy a patron nem eredeti/ újra Lett töltve.
Tehát nem tudok nyomtatni vele.
Tud esetleg valaki valami megoldást,beállítást,hogy hogyan lehetne kikerülni a folytonos eredeti patron vásárlását.
Az egyszerüen megfizethetetlen,föleg,ha egy patron kapacitása 20-30 oldal.
A válaszokat elöre is nagyon Köszönöm.
2017. márc. 15. 16:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!