Telenor Klikk 1Gb mobilnet?
Figyelt kérdés
Létezik még ilyen? Ha igen mit kell tudni róla? Valaki légyszíves írja le nekem részletesen2017. márc. 13. 21:02
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
"Ha igen mit kell tudni róla?"
Annyit érdemes tudni róla hogy a szolgáltatónál minden infó elérhető róla.
3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki aki használja? Még nem volt mobilnetem es ezért kérdeztem hogy esetleg valaki ezt használja. 1390ft egy hónapra? 1GB net és ennyi?
2017. márc. 13. 22:14
4/7 anonim válasza:
Az elso honapban 1390ft utana 2 honapig ingyenes es utana megint 1390ft kb ennyi de ha reszletes tajekoztatast szeretnel hivd fel a 1220at
5/7 anonim válasza:
Ha mobiltelefonon használod, 1Gb kb. 1000 db átlagos méretű weblap megnyitására elég.
Vagy kb. 15-20 óra Facebookozásra (ha nem nyitsz meg rajta videókat).
Vagy kb. 200 Mp3 zene letöltésére.
Vagy 2-3 óra YouTube videónézésre normál felbontás mellet (ha visszaveszed a felbontást, akkor többre).
Ha elsősorban a napi hírek elolvasására, az időjárás megnézésére, illetve arra kell a mobilinternet, hogy néha felnézz a Facebookra, akkor elegendő az 1Gb.
6/7 anonim válasza:
Nekem jól működik.Letelt az első hónap, és utána az első ingyenes hónap,most várom, hogy meghosszabbítsák a 2. ingyenes hónapot, de még nem jött róla sms.
7/7 anonim válasza:
Ésszerű használat mellet telefonon szerintem elegendő az 1GB. A YouTube-t leszámítva szinte mindenre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!