Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Túlárazott bluetooth hangszóró...

Túlárazott bluetooth hangszórók helyett autó-hangszóró?

Figyelt kérdés

Néztem autó hangszórókat árukeresőn, és nagyon jó áron, nagyon jó teljesítményű hangszórók vannak. Sokkal sokkal jobban megérik, mint a hordozható kis hangszórók.

Ezért gondoltam, hogy lehetne -e csinálni házilag autó-hangszóróból meg mondjuk egy külső akksiból valami hangszórót?:D

Ebayről az erősítőt, bluetooth panelt meg mindent meg lehetne olcsón szerezni, vennék két nagyon pacek hangszórót hozzá. Engem nem érdekel ha nagy, és ormótlan, csak legyen baromi hangos és szóljon jól. :)

Tehát a kérdés adott: lehetséges -e ez, és ha igen, akkor leírnátok, hogy hogyan?:)

(sajnos műszaki ismereteim nincsenek, a forrasztásokhoz meg ilyesmikhez nem értek)

2017. márc. 11. 17:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Lényeges lenne, hogy ne kelljen hozzá ugye folyamatos áramellátás, hanem legyen valami tölthető akkumlátora.
2017. márc. 11. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Vedd meg az alkatrészeket, aztán majd kérdezzél.
2017. márc. 11. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!