Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megrázott a centrifuga! Az...

Marika vargas kérdése:

Megrázott a centrifuga! Az orvos le se szart! Lehet baj?

Figyelt kérdés
Tegnap este centriztem egy régifajtával mivel az automatánk elromlott. viz ki folyt belőle és ahogy elakartam lépni alulrol rázott alig tudtam eljönni, zsibadt az egésztestem.. azonnal autoba ültünk bevittek az aszinsztes rátett ekg-ra ami elvileg oke volt, megérkezett az orvos megnézte a szivhangot majd mondta oke megetsz... le se szart mondtam zsibadok bizsergek azt mondja ez normális mire kérdezzem nem lesz bajjon? mondja azonnal lett volna akkor.. haza köttünk azóta eltelt 24 óra de bizsereg a testem, szivem mint ha enyhén szúrna... lejez bajjom???menyi időig féljek?
2017. márc. 10. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl reagálod. Megrázott a centri megijedtél és megrázó élményként éled meg. Amit érzel szerintem inkább pszichés. Villanyszerelőket tudod hányszor rázza meg az áram, van a testeden valahol nyom, bemenet, kimenet ?
2017. márc. 10. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs csak rángatott de valahogy ki tudtam lépni
2017. márc. 10. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyugodj meg, próbálj meg kikapcsolódni és nem gondolni a történtekre. Nézd a Tv-t, sétáljatok, nézelődjetek, shopingoljatok, igyál egy jó pohár bort vagy cappuccinót.
2017. márc. 10. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm meg probálom :)
2017. márc. 10. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért legalább kiírhatott volna pár nap betegszabadságra. Nem azért mentetek? Különben mit kellett volna csinálnia egy háziorvosnak? Beutalni klinikára? Csináltassátok meg a zárlatos gépeket, és védőföldelés nélküli eszközzel ne dolgozzatok. És főleg ne mást hibáztassatok.
2017. márc. 10. 19:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem kell betegszabadtság 1 éves a kislányom gyeden vagyok vele! Nem háziorvosomhoz mentünk hanem közeli orvosiügyeletre.
2017. márc. 10. 20:13
 7/8 anonim válasza:
Ma jobban vagy már?
2017. márc. 11. 13:15
 8/8 A kérdező kommentje:
igen :)
2017. márc. 21. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!