Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ehhez a típushoz milyen...

Ragua kérdése:

Ehhez a típushoz milyen kazánt tudnátok ajánlani? (E-cigi)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ilyen típusú készülékem van (legalábbis kép alapján így néz ki):

[link]

Ehhez keresek egy olyan kazánt amibe a porlasztót nem kell külön megvenni, hanem a huzalt, és a vattát cserélve otthon fel tudnám újítani.

Az alin rendelném majd meg a kazánt, és amíg megérkezik, addig ki tudok tartani a jelenlegi porlasztókkal, viszont folyamatosan venni a porlasztókat nem szeretném, ezért is ruháznék be egy kazánba.

Ami előny lenne, az a nagyobb tartályméret (a jelenlegi azt hiszem hogy 2 ml-es).

Tudnátok linket is adni hozzá (aliexpress.com-osat) ha lehetséges?

Válaszaitok előre is köszönöm. :)

2017. márc. 9. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem 5-30w-os készülékre

billow v3

billow v2

kayfun v5 (bár amit én ebből aliexpressről rendeltem, nem jöttbe)

geek vape

kanger protank

kanger subtank

kanger toptank

Ez utóbbi kettő sub ohm, azaz kész kazánnal és saját tekeréssel is használható.

Nekem billow v3 és kanger subtank van, én szeretem mindkettőt.

Ezektől már komolyabb az

Ijoy tornado rdta tank vagy a

SMOK TFV8 Cloud Beast Tank. De ezek már nem kezdőknek valók, és szerintem egy 100W-os készülék szükségeltetik hozzá.

Az aliexpress keresőjébe írd be a címszavakat, elég sok találatot kihoz.

2017. márc. 10. 08:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Míg nem írtad, addig én is a Kayfun V5-el szemezgettem, csábít a nagy tank része. :)

Neked miért nem jött be annyira?

Mert most néztem, alin kb 4000 Ft körül mozog az ára, és olyan árban nem nagyon találtam hasonlót.

2017. márc. 11. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!