Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire fontos...

Szerintetek mennyire fontos az ssd akár pc-be akár laptopba?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meg tudja dobni a sebességet (rendszer pillanatok alatt betöltődik)...
2017. márc. 7. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én igazodok a trendekhez. Régebben 1 terrás HDD-m volt notebookban, több terrányi HD asztali gépemben. Ma már felhőn tárolok szinten mindent (MS évi 30 ezerért 5 TB tárhelyed ad, és 5 asztali + 5 táblagép + 5 telefon Office licencet), mert így mindent csak egyszer kell tárolnom, bármelyik eszközömön elérem, asztali gép helyett is a notebookomat használom (vezetékmentes egér, billentyűzet, HDMI külső monitor), amiben 240 GB-os SSD van.
2017. márc. 7. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést..Nem fontosabb az SSD, mint a HDD. De valamelyik a kettő közül halálosan fontos. A nélkül nem működik a gép.
2017. márc. 7. 18:01
 4/5 Szirty ***** válasza:

Attól függ mit akarsz.

Az SSD előnyökkel és hátrányokkal is jár.

Akárcsak a felhő :)

Ha korrekt döntést akarsz hozni a használatukkal kapcsolatban, akkor meg kell ismerned mindegyik előnyét és hátrányát, majd mérlegelni melyikről vagy hajlandó lemondani a másikért.

(Felhőben tárolni fontos adatokat én komoly ostobaságnak tekintem, de ez van).

2017. márc. 7. 18:20
 5/5 anonim válasza:
Nem segít semmit egy adag ürülék.
2017. márc. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!