Aliexpressről miért tart olyan sokáig, míg megérkezik a cucc?
Figyelt kérdés
Rendeltem valamit még feb. 20.-án, az oldalon nyomon tudom követni az állapotot és már 28.-a óta azt írja, hogy "Célországba elküldve".
Tudom, hogy nem egyből Magyarországra érkezik a termék, hanem valamelyik európai államba, onnan pedig vonattal hozzák ide.
Valaki tudja, hogy hogyan megy ez? Mármint konkrétan milyen helyeken, országokon, milyen időközökkel szállíják le az árut ha Kínából rendelek, mondjuk China Post-tal?
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 5. 19:39
2/7 anonim válasza:
Tipikusan Hollandiába szállítanak, majd onnan jön ide. Alapvető tévedésre ad okot hogy a becsült szállítási időt az oldal a rendelés napjához viszonyítva írja, de van olyan eladó aki a fizetés beérkezését követő 1-7 napon belül adja fel a küldeményt. Ha nála nincs raktáron akkor még csúszhat valamennyit. Kínából teljesen normális a 45-60 napos szállítási idő is, főleg ha a küldemény a legolcsóbb módon lett feladva, könyvelés nélkül. A könyvelt-biztosított küldemények átlaga 2-4 hét, a könyveletlené 6-8 hét.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt lehet tudni hogy Hollandiából mikor jönnek a kuldeményeket szállító vonatok/ kamionok /akár milyen járművek, vagy hogy melyik cég végzi az onnan - ide történő fuvarozást?
2017. márc. 5. 20:35
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval?
2017. márc. 5. 20:38
6/7 anonim válasza:
En tobb, mint 400x rendeltem már aliexpressrol...tobbnyire 20-21 nap alatt vannak itt a termékek,attól kezdve,hogy az elado feladja..hulyeség egyébkent,hogy a nem követett csomag lassabban ér ide. Sok esetben gyorsabb, mivel nem megy át annyi vizsgálaton.
7/7 anonim válasza:
azt, hogy mikor honnan merre megy még szerintem az ottani kínai se tudja nem, hogy te tudd majd. 7-90 nap között van a szállítás de az átlag 14-30. a csomagon megnézheted a bélyegzőt azon látod az ottani postára mikor érkezett be, alapból van, hogy 1-2 hét mire feladják de képes több hétet eltölteni Mo. on is a csomag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!