Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen lenne?

Szerintetek ez milyen lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok, venni szeretnek hangcuccot itthonra, regotta tervezem mar de meg sosem jutattam el odaig, hogy meg is vegyem. Nem olyat akarok,hogy szet vigye a hazat, de megis ha kell akkor azert szoljon valamit. Reflex r150 re gondoltam, sok jot hallottam rola, vegfokbol pedig egy castone cpa 500-bt vennek hozza szerintem. Mindkettot ujjonan vennem, legalabb is a hangfalat azt biztos. Neztem is a reflexet de az uj szerias az mar beyma hangszorokkal van szereve. Velemeny esetleg valakinek ezekrol a hangfalakrol? Egyebkent szobaba lenne hasznalva, meg talan neha kisebb bulikba. Szerinteket korrekt lenne?
2017. márc. 2. 19:11
 1/1 A kérdező kommentje:
Oksa akkor
2017. márc. 4. 06:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!