Szerintetek ez milyen lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok, venni szeretnek hangcuccot itthonra, regotta tervezem mar de meg sosem jutattam el odaig, hogy meg is vegyem. Nem olyat akarok,hogy szet vigye a hazat, de megis ha kell akkor azert szoljon valamit. Reflex r150 re gondoltam, sok jot hallottam rola, vegfokbol pedig egy castone cpa 500-bt vennek hozza szerintem. Mindkettot ujjonan vennem, legalabb is a hangfalat azt biztos. Neztem is a reflexet de az uj szerias az mar beyma hangszorokkal van szereve. Velemeny esetleg valakinek ezekrol a hangfalakrol? Egyebkent szobaba lenne hasznalva, meg talan neha kisebb bulikba. Szerinteket korrekt lenne?2017. márc. 2. 19:11
1/1 A kérdező kommentje:
Oksa akkor
2017. márc. 4. 06:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!