Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mijen kimenetet jeleznek az...

Mijen kimenetet jeleznek az adapteren ezek a rövidítések?

Figyelt kérdés
van egy lejátszóbol kiszedett adapterem és nekem abból kéne a 12v és nem tudom hogy pl hova kössem a negatív kimenetet...és mit jelentenek ezek (AGND) (DGND) (-12)? és lehet hogy van ez a -12 kivezetés de pl a 3 voltnak meg az 5 voltnak nincs ugyhogy nemhiszem hogy az lenne de ha mégis akkor csak én vagyok hülye... ezek közül lenne valamelyik a negatív kivezetés?egyébként azért leírom milyen lehetőségek vannak : 3,3V DGND +5V -12V AGND A12V (meg ezen kívül ami még nem is volt bekötve a lejátszóba: D12V DGND +5V DGND) a válaszokat előre is köszi...ha valami nem egyértelmü nyugottan kérdezzetek

2017. márc. 1. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:

"ha valami nem egyértelmü nyugottan kérdezzetek"

nekem az a nem egyértelmű, hogy hogy a retekbe vagy képes ilyen ratyi helyesírással élni??

2017. márc. 1. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Kedves Armand01: A leírásodból kilátszik, hogy még csak a kezdetén vagy az elektronikai ismereteknek. Talán ha leírnád, hogy ez milyen lejátszó volt, meg egyáltalán mit is szeretnél vele kezdeni, lenne aki segítene. De arra azért ügyeljél, hogy ennek a valaminek van 220 V os oldala is, ami nagyot tud csapni..
2017. márc. 1. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:

AGND - analóg föld

DGND - digitális föld

A többi szerintem egyértelmű.

2017. márc. 1. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló!

igazábol a számítástechnika a valódi hobbim csak most akarok egy ledsort és drágállom az adaptter hozzá ezért gondoltam hogy a rosz dvd lejátszóbol kiszeddemés összehozok belőle valamit(csak a logikai része nem müködött)...szoval csak egy ledsornak kéne egy adapter annyira nem vagyok iq lite csak inkább pár voltal szoktamm szorakozni nem ilyen 220-al...szoval igy összefoglalva egy rosz matsui dvd lejátszobol szedtem ki és eg y ledsorhoz kéne

2017. márc. 1. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Mekkora teljesítményre van szüksége a ledsornak?

Csak mert a dvd-lejátszók tápja jó esetben kb. 10-20W-ot tud biztosítani.

2017. márc. 1. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:
megnézztemm...erre is gondoltamm a lednek 15 w kell és a lejátszo a táp 20 w...ugyhogy ez is pipa
2017. márc. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!