A Számítógépem belassult segítségre lenne szükségem! Valaki esetleg?
A szóban forgó gép 3 éve került hozzánk újonnan és aggaszt hogy akkor még simán elfuttatott játékokat, de mostmár egyáltalán nem, sőt olyannyira hogy a böngészőt is több ujraindítás után tudom csak megnyitni. Azt vettem észre kb. Fél éve hogy az internetes játékaimban mikor a meccsbe tölt éppen tíz húsz perceket kell várjak. Nagyon rossz volt mert játékokban büntetèst is kaphatok érte de nem zavart hiszen csak ritkán lépett fel a probléma akkor újraindítottam és jónapot. Mostanra viszont olyan súlyossá vált a helyet hogy egy újraindítás 30 percet vesz igénybe és mire elindítom a böngészőt 45 percnél járunk.
Szerintem ennek a gépnek semmi oka nincs arra hogy ennyire és ilyen szinten balassuljon. Bár nem értek hozzá és ezért kérdezem hogy vannak e esetleges megoldások amelyek segíthetnek. Már 2x újraraktuk a gépet most win10 fut rajta. Ez a helyzet remélem tudtok segíteni.
Háát. Sokminden lehet. Esetleges hogy valamilyen hardver haldoklik.
Nagyon fontos a fizikális tisztítása a gépnek. Ha felmelegszik, veszt a teljesítményéből(minden portól szabadulj meg mert az szigetel). Programok lassú betöltése lehet hogy a merevlemez miatt van. Lehet hogy a merevlemezed szarakszik. Egy ssd sokkal jobbá tenné a helyzetet.
CCleaner nevű ingyenes program a fölösleges file-okat távolítja el a gépről, ami szintén lassíthatja. Futtass egy töredezettség mentesítést, hátha segít.
Ennyit tudtam mondani, sok sikert!
#1 köszi az ötleteket!
Jöhetnek még
Első kábé elmondott mindent.
Proci hűtő bordái közt állhat már a por rendesen, azt ki kéne takarítani, lehet, hogy a túlmelegedés az egyetlen gond.
Vinyót sem ártana tesztelni.
Van rendszermeghajtón elég szabad hely?
Ha felkerült valami adware, nem biztos, hogy újratelepítéssel megszabadultál tőle. Főleg, ha újratelepítetted ugyanazt az adware-rel megspékelt progit. Adwcleaner futtatása javasolt.
90% hogy a probléma a billentyűzet és a szék között van.
Milyen konfiguráció? Mennyi memória?
Ha telepakolod programokkal, ne csodálkozz, ha belassul.
"a win 10 valamivel többet zabál"
Hát a win7-hez képest javult a helyzet. :D
"hdd töredezettség mentesítés"
Tényleg, az sem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!