Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tápegységet ajánlotok...

Milyen tápegységet ajánlotok az alábbi konfighoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Épp teljesen fel akarom újítani a gépem minden téren, mert a régi már nem az igazi és eljött az ideje az újításnak. Összeraktam egy gépet, de szükségem lenne tápegységel kapcsolatban tanácsra. Jelenlegi gépemben egy 2,5 éves Chieftec CTG 550 A80P tápegység van.

Az alábbi konfighoz szeretnék javaslatokat és minőségileg is jókat:

-ASUS Z170 Pro Gaming alaplap

-Intel I5-6600K 3,5 GHz

-Be guiet! Darck Rock Pro 3

-Kingston HyperX Fury DDR4 2133 MHz 2x4 Gb

-ASUS Geforce Gtx 1050Ti OC STRIX gaming 4 Gb GDDR5

-WD Blue 1 Tb 5400 rpm SATA3 64 MB

-Kingston 2,5" SSD UV400 SATA3 120 Gb

Ehhez szeretnék javaslatokat kérni, későbbiekben ha fejlesztem a gépet akkor is megfelelő tápegységre, illetve moduláris azt is jobban preferálom.

Illetve kíváncsiságból azt is szeretném megkérdezni, hogy a mostani tápom elbírná e ezt a konfigot?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 13. 18:12
 1/1 szántóvető ***** válasza:
ehhez a konfighoz jó a táp,én nem cserélném le.de ha már ennyi pénzt költesz akkor erősebb kariban kéne gondolkodnod:legalább egy rx 480-ban.erősebb tápból jó választás a thermaltake toughpower 650w gold:jó minőség ill japán kondik jellemzik,bár nem moduláris ha jól tudom.
2017. febr. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!