Fun19 kérdése:
Mindig belép a facemba az apám. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Hogy csinaljam hogy ne lépjen be? Annyira zavar hogy ennyire érdekli minden rolam, ma változzattam meg a jelszavam és a telomon ki irta hogy hany helyrol vagyok bejelentkezve es en csak a telomrol meg a laptopomrol vagyok belepve es 4helyet irt. Hogy csinaljam hogy ne tudjon belepni?2017. febr. 11. 19:04
1/7 anonim válasza:
Normális jelszót tegyél rá (ne olyat, amit azonnal kitalál), másrészt meg figyelj, hogy ne maradj belogolva.
(Vagy csinálsz egy új profilt és azt nem árulod el neki)
2/7 anonim válasza:
Ha megváltoztattad a jelszavad, akkor akárhol volt még nyitva a fiókod, most ott is kéri az új jelszót. Használd csak egy helyen, pl a telefonodon, mert az nálad van, te kezeled. Arról is szólhatnál neki, hogy a face-t nem egészséges ennyi helyen nyitva hagyni, pláne a másét. Mindez persze eltörpül amellett, hogy a fiókod illetéktelen látogatásával, feltörésével bűncselekményt követ el, amellett, hogy etikátlan és undorító.
Mindezek másik oldala viszont az, hogy te mit csinálsz, amiért nyomoz utánad. Hol a bizalom?
3/7 anonim válasza:
Mi az a másik két hely, ahonnan beléptek a fiókodba?
4/7 anonim válasza:
Amúgy, hogyha utána kitörlöd a böngészési előzményeket, nálam pl a jelszavakat is kitörli
5/7 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy nem is feltétlenül ő az, esetleg az iskolában van neked valamelyik gépen beállítva automatikus bejelentkezésre.
6/7 anonim válasza:
Változtasd meg a jelszót ès ott van olyan gomb hogy vmi osszes eszkoznek ujra az uj jelszot fogja kèrni azt nyomd meg
7/7 A kérdező kommentje:
Megváltoztattam a jelszavam es megis nyomtam azt a gombot hogy lepjen ki minden mashonnan es meg mindig betud lepni
2017. febr. 13. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!