Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen GPS-t kell vennem ha...

Milyen GPS-t kell vennem ha IGO8at szeretnék használni rajta?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy szoftver nélkülit és abba átrakom simán telepíti magát? vagy bármibe nem jó? Esetleg ajánlatok üres GPS-t amin tuti jó vagy megbízható? köszi
2010. máj. 7. 23:15
 1/4 anonim válasza:

először is:

az alatt h GPS azt erted, h GPS-antenna, ami veszi a jelet, vagy egy PNA-keszulek, ami beepitett GPS-vevővel rendelkezik, es tartalmazhatja a navigacios rendszert?

ha csak a GPS-antennát, akkor abba nincs eselyed telepiteni, mert azt fel kell kotni valamilyen navigacios rendszert futtatni kepes keszulekre

viszont, ha konkretan a PNA-ra gondolsz, ellenorizned kell, hogy alkalmas-e az operacios rendszere a Te IGO8-ad futtatasara, nem mindegy, h PDA-s verzio, vagy PNA-s !!! de ilyenekben legtobbszor elorre telepitett nav. rendszer van

2010. máj. 7. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:

a helyzet konkrétan úgy néz ki hogy szeretnék egy GPS-t mindenestől, unokatesóm tudna is adni, viszont azt beszéltük hogy egy újabb készülékkel lehet jobban járok ha veszek Szoftver Nélkül és belerakjuk az sd-kártyáját....

De nekem nem mondott sokat a dolog mert nem tudom hogy melyik készülék támogatja egyáltalán az igot ha progi nélkül veszem, vagy ha üres bármibe belerakhatom? erre lennék kíváncsi. köszi!

2010. máj. 7. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az IGO lapján megtalálod melyik PDA-val kompatibilis. Általában a legtöbb újabb kiadású, és Windows mobile operációs rendszert futtató PDA-val megy az IGO. Nekem pl. van egy régi típusú DELL AXIM X3-as, ami nem alkalmas, ennek oka az, hogy nem tudja kiolvasni az SD kártya azonosítóját. A dolog pikantériája, hogy feltört verziót tud futtatni. Van PNA-s verzió is, de ezt is megtalálod a dokumentáción amit a programhoz adnak.
2010. máj. 8. 00:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget így már világos, meg egy szép hosszú listát is találtam róluk, a legegyszerűbbre nem gondoltam :) remélem sikerül összehozni őket
2010. máj. 8. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!