Orange gitárerősítőkről mik a véleményetek?
Figyelt kérdés
Konkrétan basszusgitárhoz szeretnék vennie egyet, panellakásba. Olyan 20-40 watt között. Megéri-e vagy csak a nagyobb teljesítményű?2010. máj. 7. 21:18
1/4 anonim válasza:
Basszusgitároknál annyira nem vagyok otthon, de az Orange erősítők az egyik legjobbak...
Panellakásba bőven elég lesz a 40 watt, többet úgyse nagyon tudnál kihasználni, pláne ha a szomszédság rosszul viseli..
Szóval csak ajánlani tudom. =)
2/4 A kérdező kommentje:
okés, kösz szépen a tanácsot!
2010. máj. 7. 21:30
3/4 anonim válasza:
függ attól, hogy milyen stílust, milyen hangszeren akarsz jatszani,.... volt eselyem Orange-t kipróbálni Gibson Les Paul-lal, es ilyen blues felere nekem kitunoen passzolt :-) bar igaz, h Marshallos vagyok, de csak ajanlani tudom ezt ;)
4/4 anonim válasza:
Szomszédomnak van egy Orange erősítő feje, és nem lehet rá azt mondani h szarul szól, jó mondjuk nem is olcsó, de tényleg szép hangokat lehet vele elő varázsolni. Tudom hogy a kérdés basszus gitárra irányult, de ez a szóló gitárhoz volt ez az Orange erősítő fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!