Dedikált videókártya nem működik, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szóval ma érkezett meg az előre összeállított pc-m, letöltöttem pár játékot, és mindegy úgy szaggatott mint az előző gépémen; Ebben az új gépemben Asus Turbo GTX 1060 6GB videókártya van , én konkrétan a battlefield 3-at próbáltam (volna) ki először, ami alapból nem egy új játék és a rendszelkövetelménye sem kiemelkedő. Én arra gyanakszom, hogy az integrált grafikus kártya az alapértelmezett és nem tudom, hogyan lehet a 1060-as kártyát alapértelmezett nem beállítani, minden játékohoz. Ami drivert találtam letöltöttem hozzá. Az NVIDIA Control Panel el sem indul, aminek nem tudom mi az oka;( eredeti 64bites Windows 10 fut rajta). A processzor i5 6500 3,2ghz, 16 gg ddr4 ram, játékra kiválónak kellene lennie. Izgatottan várom az ötleteket/ válaszokat, előre is köszönöm!2017. febr. 7. 21:48
1/5 anonim válasza:
BIOS-ban kell átállítani.
Mivel alaplap típust nem írtál, csak ennyi információval szolgálhatok.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, lemaradt ; Asus H110M-A.
2017. febr. 7. 22:29
3/5 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem mi a probléma
2017. febr. 8. 14:09
4/5 anonim válasza:
Off: Leírnád mi volt a probléma? Ugyan nem nekem kell az információ, de később akárki rátalálhat a kérdésedre, és hátha adsz neki egy támpontot, tippet a probléma megoldására.
5/5 A kérdező kommentje:
Én hülyeségem szövődménye volt, első komoly számítógépem ráadásul. Szóval az említett gpu-n csak DVI csatlakozó van és nincs HDMI, ezért én az alaplapba dugtam az akkor* csak hdmi vel rendelkező monitorom. A probléma megoldása végülis az volt, hogy vettem egy új monitort DVI csatlakozóval.
2017. febr. 21. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!