Mien típusú ez az e-cigi és mennyi az ára (kép lent)?
költözködés közben a lakásban találtam egy e-cigit.
fogalmam sincs kié lehetett vagy ki hagyta itt.
arra lennék kíváncsi hogy ez mien fajta e-cigi lehet és esetlegesen mennyi ennek a bolti ára?
az aksi részén nincs márkajelzés, a liquid tartó részén (már ha ez a neve) viszont van: Aspire.
valaki felismeri ezt az e cigit esetleg megtudná mondani a pontos tipusát vagy tudnátok küldeni egy linket hozzá.
Csináltam pár képet róla....
ahogy a képen is látszik az aksin vagy e töltésre szolgáló micro usb bemenet és egy led is.
5 nyomásos zsebzár van rajta amit ha feloldok kicsit szinesen világít, szívás közbe a gomb csak fehéren világít.
Előre is köszönök mindent .. !! :) :)
Nem lehet, hogy ez az? A színe ugyan olyannak tűnik a képek alapján, és szerintem ugyan az, mert itt a leírásban benne van, hogy a patron Aspire, amit adnak hozzá. :)
hasonló de mégse teljesen ugyan az.
az enyémen pl az aksinak nem állítható a feszültsége + a márkajelzés sincs rajta, a patron nekem fedett és csak egy kis ablakon lehet belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!