Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet YT re felrakni...

Resiidke kérdése:

Hogy lehet YT re felrakni filmet telefonrol hogy ne szedjék le?

Figyelt kérdés
fontos lenne!

2017. febr. 3. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:

de mit? a telefont vagy a filmet vagy a youtubot? meg honnan? nem teljesen értem.

egyébként meg mindegy, ha akarják, leszedik hidd el.

2017. febr. 3. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
filmre gondoltam youtube ra
2017. febr. 3. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen filmet? ,olyan filmet amit felvetél valahonan és tudod ha megtalálják akkor leszedik mert jogvédet vagy más okbol törvénysértö?
2017. febr. 4. 06:04
 4/8 A kérdező kommentje:
le töltöttem nerről egy filmet csak nem tudom hogy rakjam fel hogy ne szedjék le !!! :/ hallotam olyat hogy az elejétől és a végéből vágjak le és akkor úgy tegyem fel !!!!!
2017. febr. 4. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Letörlik, ha rendszeresen csinálod, a csatornádat/felhasználódat is tiltják és törlik.

2017. márc. 5. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Idavideo/videa
2017. okt. 6. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Indavideo*
2017. okt. 6. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:

de én is mintha ezt vettem volna észre h a youtube változtatott vmit és mostanában teljes filmeket nem találok, amik pedig korábban tutira ott voltak ...

történtek változások ezek szerint?

2017. okt. 6. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!