Serrano13 kérdése:
Azt szeretnem kerdezni hogy macbook pro 2009-ben cserelt e mar valaki akkumulatort?
Figyelt kérdés
Es ha igen, akkor az is erdekelne még, hogy azt a tipusu csavart (tri-wing) amivel oda van fogatva az aksi, azt csak a hozza valo speci csavarhuzoval lehet csak kitekerni vagy esetleg van ra mas eszköz is?2017. febr. 2. 20:03
1/7 anonim válasza:
Egy 300e-es gépnél tényleg egy 300Ft-os szerszámon görcsölsz?
Az való bele és ennyi. Vedd meg cseréld ki aztán csókolom. örömbódogság :D
2/7 anonim válasza:
Igen, cseréltem.
hozzávaló csavarhúzó készletet pár $-ért lehet venni alin,vagy ebayen, biztos mással is kilehet csavarozni, de az taknyolás.
Én aksit is alin vettem, teljesen megvagyok vele elégedve.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem igazan akartam itthon kokanyolni csak idegesit hogy az akksi már a kezemben van es ket csavar akadalyoz meg benne hogy bele tegyem a gepembe.Azert irtam a kerdest hogy hatha van valami eszkoz ami kivaltja ezt a tri wing csavarhúzót.Köszi mind két valaszt!!
2017. febr. 3. 09:20
4/7 anonim válasza:
bemész egy szerszámboltba és veszel, nem kell kókányolni
5/7 A kérdező kommentje:
Voltam 3 ban is es nem talaltam egyikben sem ugyh rendelnem kellett a netről mert ez a fajta csavarhuzo direkt apple termekekhez van.szoval nm olyan egyszeru talalni ha nem pesten laksz!
2017. febr. 3. 19:00
6/7 anonim válasza:
"Alig" lehet valahol kapni, és ez csak egy találat a googlen.
7/7 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted a lenyeget :D en videken lakom ezek a webaruhazak nem hozzak ki ezt a csavarhuzot csak keddre mivel csutortokon irtam ki a kerdest igy valoszinu hogy csutortokon szerettem volna megcsinalni es nem akartam varni keddig.Az uj akku mar a kezemben van a regi meg egy fos es nem szivesen hasznalom vele a mac-et azota mar rendeltem es keddre meg is jon de en csak egy gyors megoldast akartam amivel kitekerhetem azt a ket csavart h minel elobb beletehessem az ujat!! Nem azt mondtam h nehez talalni ilyen csavarhuzot a net tele van vele hanem azt mondtam h itt mar voltam harom ilyen szerszam uzletben is es egyikben sem volt! De mar penteken megrendeltem a csavarhuzot mert nm volt valasztasom!! Szoval nem az volt a lenyeg hogy nincs hanem hogy csak jovohetre van es most a ket ratyibcsavar miatt nem tudom csak kedden beszerelni az uj akksit most csütörtök hejett!!
2017. febr. 4. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!