Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megkaptam ma a bátyámtól az ő...

Mate9822 kérdése:

Megkaptam ma a bátyámtól az ő 5.1-es házimoziját. Összeraktam, rákötöttem a gépre. A windows hang teszben jól szól mindegyik, de amint kilépek a hangtesztből már olyan mintha 2.1 lenne nem érzékeli a hátsó kettőt se a centert. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

2017. jan. 31. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
De 5.1 hang lejátszásakor nem szól aminek szólnia kellene, vagy sima sztereo zene példul?
2017. jan. 31. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi, a leírásod szerint tökéletesen müködik. 5.1-lejátszó kell.
2017. jan. 31. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Illetve 5.1 hangsáv. Vagy valahogy ki kell keverni a sztereo vagy bármilyen más hangot 5.1-re.
2017. jan. 31. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
a windows hang teszben 20x próbáltam ott hibátlanul szól, youtube-on próbáltam sima sztereo hangot pl. zenét. De kerestem 5.1es hang tesztet az se szól úgy..
2017. jan. 31. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:
sikerült megoldanom. Valóban egy 5.1es lejátszóra volt szükség, köszönöm a segítséget.
2017. jan. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!