Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért ingadozik a CPU MHZ...

Miért ingadozik a CPU MHZ ennyire?

Figyelt kérdés
msi b150 night elf intel i5-6500 msi rx470 4gb,az msi gaming app silent módban 800mhz-t jelez viszont időközönként felugrál ilyen 3600,2400,3400 stb mhz-re ez normális vagy valami beállítási probléma lehet? (Videókártya is ugrál vele együtt alap 300-ról ilyen 800-ra ha ez segít) remélem tudtok segíteni.

#MSI CPU #MHZ PC
2017. jan. 25. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Ha pl 3400mHz-n pörögne végig, akkor (valószínűsítem, bár procitól függ) elég hamar túlmelegedne, semmi értelme nem volna. Hamarabb kopna a ventilátor is.
2017. jan. 25. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Oh értem,most default beállítások mellett figyeltem játék közben is folyamatosan változik és böngészés közben is,tehát akkor végül is terhelés függvényében változik és ez egy teljesen normális folyamat akkor ugye?,gaming módban viszont felnyomja 3500-3600-ra,maximális teljesítmény a játék érdekében viszont cserébe a hűtő(ventilátor) hamarabb mehet tönkre ha jól gondolom,amúgy köszönöm a normális és gyors válaszod,zöld pacsi :)
2017. jan. 25. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Normális
2017. jan. 26. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!