Szerintetek nem érdemeltem meg az iphone 6s plus-t?
Figyelt kérdés
Imádom a processora valami nagyszerű az appok kiválóan futnak rajta.A nagybátyám szerint nem érdemeltem meg .
13L
2017. jan. 23. 09:36
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló:miért kell gúnyolódni??Megbecsülöm amit kapok.Arról nem tehetek hogy eggyeseknek "iphone udorja" van mert ő nem veheti meg magának és a másikat mindenek elmondja e miatt
2017. jan. 23. 10:33
12/18 anonim válasza:
Nagybátyádnak van(nak) gyerek(i)?
e szóljon bele más Akkor nevelje őket, ha pedig nincs, ne szóljon bele más nevelési gyakorlatába, még akkor sem, ha testvére gyerekéről van szó!
Éerzésed szerint te megérdemled, szüleid szerint is, ráadásul meg is engedhetik maguknak anyagilag, akiknek semmi közük hozzá, ne szoljanak bele, az irigyek meg fogják be lepénylesőjüket.
13/18 A kérdező kommentje:
Vannak gyerekei,kettő 11 éves lánya(ikrek),egy 14 éves lánya,egy 7 és 12 éves fia.Amúgy köszönöm a válaszod.
2017. jan. 23. 12:27
14/18 anonim válasza:
Ha megkaptad már akkor biztos ugy gondolták szüleid hogy megérdemled illetve megengedhetitek .többi nem érdekes .
15/18 A kérdező kommentje:
☺
2017. jan. 23. 12:52
16/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobban jár az a gyerek, aki a szüleitől po-phone-t kap, s az élet adja meg neki az iphont, mint aki a szüleitől kap telefont, és (később) az élettől pofont. Tudom, most még nem így látod, de majd egyszer rájössz magad is.
17/18 A kérdező kommentje:
Miért kapnék pofont?Mert normálisan viselkedek,jó jegyeket kapok,segítek anyának nem feleselek ezért??Már leírtam egyszer hogy én nem tehetek arról ha valakinek "iphone undora" van.Nem nézem leazokat akik nem vehetik meg maguknak de nem máson vezessék le ezt.Köszönöm
2017. jan. 24. 19:04
18/18 anonim válasza:
Sajnálom, ha nem jott le, hogy a pofont itt képletesen értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!