Bekapcsolás után fekete képernyő. Miért van ez? Windows 7-em van.
Két éve vettem egy MacBook Pro 13" 2009-es laptopot.
Az a problémám, hogy egy éve a rendszer átt lett telepítve a bootcamp segítségével windows 7 re (az eredeti rendszer rajta lett hagyva).
Pár hete a barátomnál voltam és a GTA SA indítása után véletlen az új játékra mentem és lefagyott a gép...
Utána hosszan megnyomtam a bekapcsgombot és kikapcsoltam.
Megnyomtam indításkor az ALT billenytűt és elinditottam a Windows-t
Be is jött, hogy Windows indítása stb.
De mikor kiirta hogy Üdvözöljük, belépett a rendszerre és fekete kép.
Ha a gombokat nyomkodom arra reagál de nincs semmi a képrnyőn egyszerűen fekete mint ha be se lenne kapcsolva.
A billenytűvilágítást is betudom kapcsolni tehát a gép megy.
A másik rendszerről bebootol de nekem minden adatom a Windows-on van.
Segítsetek!!!!! Nagyon fontos!!!!!!!!!!!
mikor indul a win, próbáld az F8-atnyomkurászni, be kell jönnie egy menünek
Itt vagy a CSÖKKENTETT MÓD, vagy a LEGUTÓBBI HELYES KONFIG vagy a VGA MÓD (640x480) közül valamelyiknek mennie kell
Ekőször próbáld ezt:
- VGA MÓD
- Belépés után állíts felbontást és frissítési frekvenciát
- Újraindítás
Ha nem megy, akkor CSÖKKENTETT MÓD-ból
egy RENDSZERVISSZAÁLLÍTÁST
De lehet, hogy szimplán a LEGUTÓBBI HELYES KONFIG is helyre hozza, de ez nem mindig működik
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Csökkentett módba bekapcsol bejön minden de nincs olyan menü hogy VGA mód meg a helyes konfig az ilyen felbontásokhoz nem nagyon értek.
Kérlek ezt ird le részletesebben.
Nagyon köszönöm!!!
Megjavult!!!!
Bekapcsoltam csökkentett módban és visszaállítottam 2016.12.30 ra és jó lett!!!!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!